Daniel Brodén 50 år idag

Karlskrona Tennisklubbs Chefstränare Daniel Brodén fyller 50 år

Daniel har varit heltidsanställd Chefstränare i KTK sedan 1991, men har varit en del av tränarstaben sedan senare delen av 80-talet.

Daniel 2012 fick motta det prestigefyllda Gunnar Rylanders Hederspris av Svenska Tennisförbundet

Daniel har med sin fantastiska entusiasm, skojfriska personlighet och stora tenniskunskap bidragit enormt mycket till KTK:s framgångar under alla år – både vad gäller tävlingsjuniorers sportsliga resultat men även hans förmåga att skapa en socialt välkomnande atmosfär för både yngre och äldre.

Daniel är även en fena på att pussla ihop spelscheman som håller tiden vid våra populära tävlingar, samt imponerande bra på att få människor omkring sig att må bra och dra på smilebanden – detta gäller både anställd personal, medlemmar och gäster. Daniel är med andra ord en starkt bidragande orsak till den s.k. klubbkänslan som finns i vår verksamhet – och vi är otroligt stolta och glada över att ha honom hos oss.

Gunnar Rylanders Hederspris

När Daniel 2012 fick motta det prestigefyllda Gunnar Rylanders Hederspris av Svenska Tennisförbundet var juryns motivering klockrent beskrivande:

”Daniel har utan prestige och med ödmjukhet skapat en levande klubb för ung som gammal, elit som bredd. Han är en entusiastisk ledare och förebild som ägnar mycket tid åt klubbens ungdomar såväl på som utanför banan och tar sin sociala uppgift i klubben på stort allvar, men samtidigt med glimten i ögat. Daniel har direkt bidragit till att Karlskrona TK har fått fram några av Sveriges bästa juniorer de senaste åren.”

Vill ni läsa mer om Daniel och historien kring KTK:s Tennisskola så hittar ni det här (Fördel nr 1, 2013, sidorna 22-23).

Fördel nr 1, 2013, sidorna 22-23

En kommentar till “Daniel Brodén 50 år idag”

Kommentarer är stängda.