Uppdatering Padel- och Hardcourtprojektet 2017-02-27

Padel - och Hardcourtprojektet fortskrider enligt plan och i skrivande stund ser det ut som om tidsplanen håller med invigning lördagen den 20 maj.

Nyfiken på padel? Kom upp i receptionen och känn på ett padelrack och spana in följande youtube klipp på några riktigt imponerande poäng av proffsen.

Eller kolla på detta klipp ifrån Nyhetsmorgon där Jonas Björkman förklarar vad Padel är för något och hur man spelar.

Visst ser det kul ut?!

Men innan invigningen är det en hel del grovjobb kvar, samt finputsningen på den nya anläggningen. Projektledare P-A Lindeborg kan glädjande konstatera att, tack vare stöttande partners och medlemmar, så ser den ekonomiska kalkylen relativt bra ut i dagsläget. Dock behövs det fortfarande lite extra medel, främst för att kunna färdigställa anläggningen i ett så komplett skick som möjligt - med belysning, asfalterade gångar osv.

En lista på alla som har bidragit i projektet finns på anslagstavlan i cafeterian och vi har förhoppning om att listan kommer att göras längre under vårens gång. För medlemmar går det att bidra med 3 000 kr alternativt 5 000 kr, se medlemserbjudande här (Padel- och Hardcourtprospect). För företag ber vi er kontakta P-A Lindeborg på 070-811 06 60 eller Sophie Lindvall på 0768-86 71 03.

Vi ser fram emot en riktigt rolig racketsommar!


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Roxtec

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt