Nytt bokningssystem 2017-01-11
Det nya systemet ligger nu uppe så att man kan se vilka tider det finns lediga banor. Länken finns som vanligt här till höger på hemsidan under "Boka banor." När ni väl kommer in på sidan väljer ni "boka bana" och aktivitet "tennis" (ni kan även se badmintonbokningar om ni väljer "badminton"). Då får ni upp en översiktsbild på tillgängliga tider över 5 dagar (går att skrolla datumen längst upp). Streckade tider innebär att hela hallen är bokad, "vita" tider innebär att det finns minst en bana ledig. Klickar ni på en tid får ni upp en bokningsruta där man blir föreslagen en bana, klickar man där kan man se övriga banor som är lediga.

Alla medlemmar har en inloggning där användarnamnet är den e-mail som ni har angett till medlemsregistret och lösenordet är de 8 första siffrorna i ert personnummer. Väl inne kan ni byta lösenord.

I dagsläget går det tyvärr inte att boka bana online, vi jobbar för att få igång det så snart som möjligt, utan hänvisar fortfarande till receptionen för att boka.

Framöver kommer man även att kunna boka in sig på olika "pass", eller aktiviteter via bokningssidan, som t.ex. cardiotennis, fredagsdubblar, årsfest osv.

Fördelarna med det nya systemet är att det är integrerat med kassa, fakturering, medlemsregister, abonnemang, m.m. Inom kort kommer vi även att få tillgång till dörrstyrning genom taggar som man som medlem kan lösa ut. Med taggarnas hjälp kan man spela på tider då hallen är obemannad och även ladda sin tagg med pengar för att kunna använda istället för kontanter eller kort vid köp i reception, shop eller cafeteria.

Det är alltså inte bara ett nytt bokningssystem som klubben investerar i utan en helhetslösning för att göra besöken och kontakterna med KTK smidigare och effektivare för både gäster och personal. Vi hoppas på förståelse under inkörningsperioden och att slutprodukten kommer att vara väl värt vänta.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Klasified kommunikation AB

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt