Dags för årsmöte och årsfest! 2017-01-23

Lördagen den 11 februari är det, som tidigare annonserats i Fördel, dags för både årsmöte och årsfest.

Dagen börjar med Alla Hjärtans Dag mixed som spelas kl. 8:45-12, anmälan görs på anslagstavlan i hallen.

Därefter bänkar ni er för årsmöte som börjar kl 12, klubben bjuder på fika så det är bara att luta sig tillbaka och lyssna på styrelsens verksamhetsberättelser från det gångna året, samt lyssna och ha synpunkter kring planerna framåt. Har ni tankar kring klubbens verksamhet så är det här ni gör er röst hörd, passa på! Därefter ska styrelse väljas och någon/några avtackas. Årsmöteshandlingar finns att tillgå i receptionen om någon vill titta innan mötet.

Efter årsmötet beger ni er hemåt och piffar till er inför kvällens festligheter som börjar kl 18, anmälan görs här på hemsidan eller via anslag på klubben senast måndagen den 6 februari. Det kommer bjudas på mat och späckat program som vanligt, får inte missas! Ta med hela familjen och vill du/ni hålla i någon punkt på festen så är det bara att anmäla sig till festfixare Sophie Lindvall - 0768-867103. Kostnad är som vanligt 150 kr för vuxna och 75 kr för barn (betalas på plats). Varmt välkomna!


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Klasified kommunikation AB

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt