Dags för JEM-kval i ABB Arena 2017-01-30

På fredag drar JEM-kvalet i lag för 14-åriga pojkar igång i ABB Arena. Det är 8 st länder som kommer att fightas om två stycken platser i slutspelet i Kazan, Ryssland 17-19 februari. Varje lag består av tre spelare och varje lagmatch spelas som två singlar och en dubbel. Matcherna börjar kl 9 fredag, lördag och söndag (3-5/2) och beräknas vara klara ca kl 15, lagen spelar om samtliga positioner, 1-8.

Deltagande länder i Karlskrona är Kroatien, Tjeckien, Finland, Lettland, Norge, Serbien, Spanien och Sverige. Det är imponerande 5 st topp 15 spelare med bland deltagarna, varav Serbien har nr 3 och nr 12 med i sitt lag, vilket gör att de kommer att bli förstaseedade om ingen förändring sker i laguppställningarna innan lottningen på torsdag kväll. Även Tjeckien kommer med ett starkt lag på pappret, med nr 5 och nr 23 på rankingen.

Sveriges trupp leds av Fredrik Hörnell och spelarna Leo Borg (nr 31), Arslanbek Temirhanov (nr 114) och Henrik Bladelius (nr 227) har en spännande helg framför sig.

All information kring lottning, matcher och resultat kan följas här under helgen.

Som vanligt är KTK:s tävlingar öppna för allmänheten och inget inträde tas, varmt välkomna till ABB Arena i helgen för att se juniortennis i toppklass!


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Stena Line

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt