Aktuellt på Karlskrona TK 2017-04-10
Nu närmar sig påsken och det är en utmärkt tid att spela mera tennis. Denna vecka kommer det att finnas många lediga tider både dagtid och kvällstid.
• Öppettider i påsk är: Långfredag 9 – 16, Påskafton 9 -16, Påskdagen 10 – 17, Annandag Påsk 9 -22.
• Tennisskolan är inställd för både ungdomar och vuxna från tisdagen den 11 april till och med måndagen den 17 (annandag påsk). Massor av lediga tider har därför frigjorts. Passa på att boka dess.
• Grusbanorna öppnade på prov i helgen och testen utföll väl. Från och med idag kommer de fyra nedersta banorna vara öppna hela dagarna och inom kort kommer övriga banor också att öppnas. Boka i receptionen!
• Bokningssystemet har börjat fungera hjälpligt, men vi räknar med ytterligare förbättringar inom kort.
• Klubbhuset invigs officiellt den 1 maj i år. Vi kommer då att ha en invigningsdubbel med lite kringaktiviteter samtidigt som vi kommer att flytta ut reception och kök till klubbhuset. Anmäl er på hemsidan innan den 26 april.
• Karlskrona Future som pågår 6-13 maj söker funktionärer som kan hjälpa till med att skjutsa spelare och domare, sopa banorna mellan matcherna och racketsträngning. Vill du hjälpa till kontakta Svante på svante.carlsson@karlskronatk.com. Det kommer att bli ett mycket starkt startfält med flera Davis Cupspelare.
• Padel- och Hardcourtbanorna invigs 20 maj med uppvisningar och tävlingar. Samtidigt pågår Intersport Cup för våra ungdomar. Passa på att besöka vår fantastiska anläggning när det kommer att vara mycket liv och aktiviteter. Kan ni tänka er att hjälpa till? Kontakta Svante.
• Tävlingsspelarna är iväg på SM-tävlingar i i Göteborg i sina olika åldersklasser Vi håller tummarna för alla våra tävlande.
• Davis Cupseger för Sverige mot Turkiet med 4-1 i helgen. Nästa omgång är i Sverige i september mot Litauen.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Babolat

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt