Aktuellt på Karlskrona TK 2017-04-26
Även om det kan vara svårt att tro det så närmar sig sommaren med stora steg, och redan nästa måndag börjar utesäsongen formellt.

- Reception och shop flyttar ut till klubbstugan 1 maj och håller stängt på sin vanliga plats inne i arenan. I början kommer det att vara lite stökigt där, men vi jobbar hårt för att det skall bli riktigt fint där i sommar.

- Invigningsdubbeln hålls den första maj kl 14. Den är öppen för alla som spelar med hård boll – oavsett spelstandard. Det är i första hand ett sätt att träffa och umgås med andra tennisintresserade, och det kommer att bli grillning efteråt. Anmäl er gärna i förväg på hemsidan eller på anslag i hallen.

- Sveriges mest kompletta tennisanläggning kommer vi att ha när våra Padel och hardcourtbanor invigs den 20 maj. Missa inte detta evenemang.

- Karlskronas bästa tennistävling någonsin inleds med kval till huvudturneringen 6-7 maj. På måndagen inleds huvudturneringen med nästan hela Sverigeeliten och flera mycket duktiga utländska spelare. Kom och titta, och kom och hjälp till.

- Årsfesten kommer vi att hålla den sista lördagen i juli i samband med 50-års jubileet av Berlinutbytet. Som kommer att pågå hela helgen. Mycket tennis och mycket socialt umgänge. Det är värt att planera in redan nu.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Sortab

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt