Aktuellt på Karlskrona TK 2017-06-13
Nu är snart Sveriges mest kompletta tennisanläggning komplett.
• Om vädret tillåter så är hardcourtbanorna färdigmålade på torsdag och borde tillåta spel till helgen.
• Gräsbanorna är öppna varje dag som vädret tillåter det från kl 11. Vid regn under natten eller dagen så stängs gräsbanorna direkt.
• Äntligen har bevattningsanläggningen på bana tre och fyra kunnat lagas, och nu är bevattningen snart i full gång under nätterna. Vi har också nya slangar, och hållare för skrapor, borstar, singelstolpar och slang är på väg att sättas upp.
• På padelbanorna råder full aktivitet, och vi ser många både nya och bekanta ansikten i burarna. På måndagens padelintroduktion var det 29 olika deltagare med varierande erfarenhet som deltog. Bra jobbat Göran Herrlin – vår Padelguru – och Ante.
• I cafeterian erbjuder vi nu återigen hamburgare och ostburgare som ett komplement till vårt övriga sortiment. Dessutom kan ni nu betala med swish som är lite billigare för klubben än kortbetalningar. Vårt swishnummer är 123 520 5729.
• Snart kommer vi att ha trådlöst internet över hela anläggningen. Dessutom har vi skaffat tennisTV som gör att man alltid kan välja att titta på ATP-tennis i klubbhuset. Vi skall försöka se till att vi får bra mottagning på Eurosport under Wimbeldon också.
• Vi har inlett en process för att skapa en ännu trevligare miljö runt och i vår anläggning, och vi tar tacksamt emot alla förslag. Berätta gärna för någon av oss som jobbar på klubben.
• Gå gärna med i facebookgrupperna Karlskrona Tennisklubb och Karlskrona Tennisklubb Padel.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Wilson

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt