Sverige till spel om 5e plats 2011-02-05


Lag-EM kval för pojkar 14 pågår i Karlskrona. Sverige har hamnat i en tuff grupp med flera av de europeiska toppnationerna.
Igår blev det förlust mot fjärdeseedade Polen med 1-2. Jesper Åkerlund svarade för en fin insats då han besegrade polackernas tvåa.
Svenska laget möter idag Slovenien och har säkrat segern genom en ointaglig 2-0-ledning. Både Mikael Ymer och Jesper Åkerlund imponerade i sina matcher.
Sverige får imorgon spela match om femte plats mot Schweiz.

Svenske kaptenen Lasse Eriksson säger:
"Svenska pojkarna spelar bra och har en väldigt god stämning i laget. Det är en härlig atmosfär i Karlskrona-hallen. Vi är glada att ha sådana här arrangemang i Sverige och hoppas på fler. Vi gläder oss också att få ha de europeiska toppspelarna här, flera av dem rankade topp 10 i Europa."

Karlskrona TK välkomnar medlemmar och allmänheten till Telenor Arena Rosenholm för final samt spel om tredje, femte och sjunde plats imorgon, söndag. Samtliga matcher startar klockan 10.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Scandic

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt