Dags för berlinutbyte! 2012-06-29

Nu är det hög tid att anmäla sig till berlinutbytet. Vi är inbjudna till T.C. Nikolassee mellan den 3-5 augusti. Resan bokar och planerar man själv (såvida man inte går ihop ett gäng och gör en gemensam resa utav det; Daniel och Sophie håller i den planeringen). Väl i Berlin bor vi hos värdfamiljer (hotell-alternativ finns om man önskar) och tas väl om hand av våra tyska vänner som ger oss möjligheter för shopping, sightseeing, tennis och festligheter. Notera att man har möjlighet att spela så mycket eller lite tennis som man själv önskar. Alltså en resa för hela familjen; om någon vill shoppa och någon spela tennis hela helgen. Allt går!

I år har vi möjlighet att vara med på T.C. Grun-Weiss NIkolassees klubbtävling, då man går ihop i lag om fyra personer (två flickor/damer med två pojkar/herrar) som tillsammans måste uppgå till en gemensam ålder av 120. Vi kommer att blandas upp mellan KTK:are och tyskar. Markera gärna på anmälan om ni vill delta i tävlingen eller inte.

Ett mer detaljerat program sitter uppsatt på anslagstavlan i klubbstugan. Möjlighet finns även för golfspel på fredagen. Anmälan till utbyte och tävling görs på anslag i klubbstugan senast den 11 juli. För mer information om vänklubben och utbytet, gå in på "Klubbinfo" och "Vänklubb" här på hemsidan.

Ta med familjen och häng med på en gemensam resa för hela klubben!


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Skanska

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt