Gräsbanorna invigda! 2012-06-26

Stefan Edberg inviger KTK:s grästennisbanor. Bild av amefoto.se
Oj, oj, oj, vilken fantastisk dag det blev! Med pompa och ståt i strålande solsken invigdes de nya grästennisbanorna den 9 juni. Närmare 300 personer var samlade för att fira denna historiska händelse i Karlskrona TK, och ett säkert påstående är att ingen gick därifrån besviken!

Trumbolaget bjöd på en pampig inledning av programmet varav dubble wimbledonmästaren Stefan Edberg invigde banorna. Därefter följde en underhållande invigningsmatch på gräset mellan Edberg och Magnus Larsson. Svt-profilen Peter Kullring höll samman programmet med diverse intervjuer bland publik och spelare.

Elaine Lindeborg fick ett välförtjänt tack ifrån KTK, via ordförande Henrik Johnsson, för att ha lånat ut sin andra hälft till projektet. P-A Lindeborg har, som många vet, dragit ett enormt lass med att dra igång och genomföra projektet. P-A fick ett eget tack, i form av en minnesplatta som kommer att finnas i anslutning till grästennisbanorna.

Sist men inte minst var det dags för klubbens juniorer att visa upp sig. Morgan Johansson parade ihop sig med Stefan Edberg och Marcus Månsson med Magnus Larsson. Det bjöds på underhållande dubbel på det hala gräset och publiken bjöds på många skratt och fantastiska paserslag.

Ett stort tack till alla som gjorde dagen möjlig; allt från sponsorer till medlemmar och frivilliga insatser. Idag klockan 11 är banorna öppna för spel och förhoppningen är att banorna ska bjuda på mycket glädje för tennisspelare många år framöver.

Se video.

(För fler bilder ifrån arrangemanget; besök Karlskrona TK på facebook.)


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Areff

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt