På G i klubben 2012-08-13
Nu börjar sommaren lida mot sitt slut, men det finns fortfarande mycket kvar att se fram emot innan mörker och kyla tvingar in oss!

På onsdag, 15 augusti, klockan 15 anordnas KM i bordtennis i klubbstugan. Anmälan sker på anslagstavlan i nämnd stuga, via facebook, eller genom att ringa våra fantastiska vaktmästare och be dem skriva upp er. Anmälningsavgiften är lika fantastisk som icke existerande, dvs arrangemanget är gratis! Missa inte att signa upp dig för kamp om denna prestigefyllda titel.

Till helgen är det sedan dags för det riktigt kraftprovet: ute KM! Sista anmälningsdagen är idag, måndag 13 augusti. Anmälan sker enligt ovan senast klockan 18:50 ikväll! Alla som har diverse ursäkter för att inte ställa upp är fortfarande hjärtligt välkomna ut för underhållande matcher hela helgen. Håll utkik här på hemsidan för spelschema och lottning.

På lördagkvällen (17/8) är ni extra välkomna då vi tänder grillarna på Rosenholm klockan 19. Vi kommer att samlas för en gemensam grillmiddag tillsammans med Veronica som lämnar oss för studier i Malmö till hösten. Alla vänligen medta glatt humör och egen mat att grilla.

Mellan den 22-26 augusti spelas den sista internationella tävlingen för året på KTK. Det är seniorerna som intar arenan och i år har vi ännu fler internationella deltagare än förra året, samt fler damer och fler SM vinnare. Kan det bli bättre? JA - publikrekordet måste givetvis också slås :) varmt välkomna för underhållande tennis och god mat med sällskap på players´ evening torsdagen den 23 augusti då det serveras kräftskiva. Mer information om anmälan till kräftskivan kommer.

Den 8 september blir det repris på damernas grästurnering som blev väldigt lyckad. Klockan 11 är starten och 60 kr är anmälningsavgiften. Anmälan sker till agneta.ringsbykulenovic@bth.se eller via anslagstavlan.

Använder du facebook? I gruppen "Karlskrona Tennisklubb" får du mer detaljerade uppdateringar om vad som händer, möjlighet att söka spelpartner, dela med dig av bilder ifrån våra arrangemang med mera.

Den första september öppnar receptionen inne, men det är långt tills dess! Varmt välkomna ut på tennisbanorna.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Holmgrens Bil

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt