Tennisens Dag inställd men invigningsdubbeln genomförs

Tennisensdag inställd

Den 1/5 har vi tradition att bjuda in till Tennisens Dag på uteanläggningen på Rosenholm – på grund av rådande omständigheter har beslutet fattats att skjuta upp Tennisens Dag till framtiden.

Invigningsdubbel

Traditionen med Invigningsdubbeln kommer vi dock att hålla fast vid. Missa inte att anmäla er antingen via MATCHi eller via anslaget i Klubbstugan senast tisdag 28 april (max 50 deltagare så först till kvarn).

Det kostar endast 60 kr att vara med och vi spelar från kl 13 till ca 16, minst 3 matcher per par utlovas (matchernas längd bestäms vid lottning). Man anmäler sig individuellt, dvs man behöver inte ragga partner för att kunna vara med. Det finns ingen åldersgräns eller kunskapsgräns men man behöver behärska vanlig boll för att vara med.

Vi vill ha alla deltagare på plats 12:45 för inbollning och genomgång – vi samlas på gräsplätten vid långsidan av bana 2 för vidare fördelning ut på banorna. Betalning ska ha skett innan spel – fördelaktigt via MATCHI-anmälan, annars via receptionen efter anmälningstidens utgång.

Varmt välkommen så länge du känner dig frisk och inte uppvisar några sjukdomssymptom

En kommentar till “Tennisens Dag inställd men invigningsdubbeln genomförs”

Kommentarer är stängda.