Dags för Karlskronavakan Wilson Cup

Nu till helgen spelas den klassiska Karlskronavakan. I år med drygt 200 deltagare. Turneringen spelas nästan dygnet runt och vissa matcher spelas i Ronneby tennishall. Fortfarande behövs lite volontärskraft med olika uppgifter för att få ihop allt, hör av dig till undertecknad om du kan hjälpa till!

Turneringen har klasser från 10 år och upp till herr- och damklasser. Den lockar också många klubbar till Karlskrona då det är en tävling som blir lite annorlunda.

“Tennis är en, i mitt tycke, allt för individuell sport. Flera tennisklubbar gör Karlskronavakan till en klubbaktivitet och reser hit med ledare och bor tillsammans i grupp vilket gör upplevelsen speciell och annorlunda mot andra tävlingar. Dessutom spelar vi nästan dygnet runt vilket gör tävlingen än mer unik”, förklarar Peter Bengtsson, klubbchef i Karlskrona TK.

För hemmaklubbens spelare är en tävling på hemmaplan extra kul och förhoppningsvis stannar några pokaler hos arrangörsklubbens spelare. En av klubbens sponsorer, Wilson, bidrar med priser till de tävlande.
Välkommen att titta på trevlig tennis. Spelet börjar fredag eftermiddag med finalspel under söndagen. Se lottning och spelprogram här!

Kan du ställa upp som funktionär? Mejla pb@karlskronatk.com