Jeppans fond till Vanja & Elise

På årsmötet den 12 mars beslutade styrelsen att återinstifta Jeppans fond. Årligen kommer två stipendier á 3000 kr att delas ut. Båda tar fasta på unga medlemmars goda attityd och priserna går till personer som fungerar som goda förebilder i föreningen. Vanja Cado och Elise Brodén får stipendierna för goda insatser under 2021.

Styrelsen har beslutat att dela ut två stipendier ur Jeppans fond varje år och har modifierat och tagit fram två beslutsunderlag att hålla sig kring, se längst ner i texten.

För verksamhetsåret 2021 delas stipendierna ut till Vanja Cado och Elise Brodén med följande nomineringstexter:

Jeppans fonds tävlingsstipendie går 2021 till – Vanja Cado.
Vanja var under året etta i SVTF Syds Regions Race och 12:a i SVTF JSM Race. Hon har gjort bra resultat i både singel och dubbel, både på flick- och damsidan. Hon har med framgång provat på spel på damernas sommar- och vintertour och blev under hösten silvermedaljör i Dubbel-SM på seniorsidan. Hon är också träningsvillig, spelar med alla och har en bra inställning – både på träning och tävling. När hon nu under året fyller 17 år vill vi stötta och stimulera hennes möjligheter till tävlande på högsta nationella nivå, alternativt prova på internationellt tävlande.

Jeppans fond – årets KTK Ambassadör går till – Elise Brodén
Elise Brodén är en duktig tennisspelare som studerar på vårt lokala tennisgymnasium, NIU, och som spelar i klubbens damlag. Hon är också en synnerligen god kamrat och välkomnar med sitt naturliga bemötande nya spelare och ledare in i klubben. Hon är en bra förebild både på och utanför banan och ställer alltid upp vid klubbens arrangemang. Hon jobbar extra som tränare och i även vår reception där hon är ett representativt ansikte utåt för KTK och klubbens värderingar. Elise är också framgångsrik med att informera och göra god PR för klubben på sociala medier. Stipendiet ges för att ge Elise chansen att delta på inspirerande utbildning/seminarier, utbyten eller arrangemang utanför klubben.