Karlskrona Padel Tour

Nu går det att anmäla sig till Serie 2 av Karlskrona Padel Tour (KPT) som spelas på Karlskrona Tennisklubbs utomhusanläggning!

Serie 2 spelas vecka 22-27 och är öppen för både nya deltagare och såklart även för de tjugo deltagare som var med i Serie 1.

Unikt upplägg
Padel spelas alltid tillsammans med en partner men i KPT tävlar man ändå individuellt.
Fyra deltagare placeras i en division och får en tilldelad speltid som man sedan fritt kan flytta om det behövs. Deltagarna spelar ett set per partner i sin division, således tre set. Inför nästa omgång flyttas spelaren med flest antal vinster upp en division och spelaren med minst antal vinster flyttas ned en division. En ny omgång spelas varje vecka under en sexveckorsperiod. Mer information om regler finns här.

Ranking
Förra året introducerades ett rankingsystem som bygger på ett genomsnitt av placeringarna man fått varje vecka. Detta har blivit, för den inbitna poängjagaren, ett populärt inslag.

KPT 2019
2019 planeras KPT innehålla fyra serier med sex spelomgångar var. Två serier från april och framåt och två serier från augusti och framåt. Man kan vara med på alla serier om man vill och kan, men det går även utmärkt att vara med på bara någon eller några av dom. KPT välkomnar alla kategorier padelspelare – gammal som ung, tjejer och killar – men vi rekommenderar nybörjare att först delta i klubbens nybörjarträning.

Kostnad
Ordinarie pris för en serie är 800 kr alt. 500 kr för deltagare med spelkort.
En serie inkluderar sex omgångar med 2 timmars spel/vecka, alltså 12 timmars spel!
Nya bollar ingår i varje omgång.

Datum
Serie 1: Vecka 15-20 | Serie 2: Vecka 22-27 | Serie 3: Vecka 31-36 | Serie 4: Vecka 38-43.  Speldag är lördagar (förmiddagar) men gratis ombokning är alltid möjlig.

Anmälan
Anmälan görs under Aktiviteter på klubbens Matchi-sida.
Sista anmälningsdatum är en vecka innan varje serie startar.

Frågor
Det går alltid bra att skicka era frågor om KPT till padel@karlskronatk.com.

En kommentar till “Karlskrona Padel Tour”

Kommentarer är stängda.