Petyo ostoppbar i Sommarstegen 2023

Petyo Maribov visade sig ostoppbar i årets upplaga av Sommarstegen. Med imponerande 14 raka segrar stod han som den obestridde mästaren. Petyo firar nu sin välförtjänta triumf vid Svarta havet och skickar sina hälsningar till alla medlemmar i Karlskrona Tennisklubb med följande inspirerande fotografi.

Petyo Maribov vid Svartahavet
Petyo firar sin välförtjänta triumf vid Svarta havet

Under perioden 1 juni till 31 augusti spelades Sommarstegen på Karlskrona Tennisklubbs utomhusbanor. Sommarstegen välkomnade alla klubbens medlemmar och syftade till att erbjuda en möjlighet för matchträning och samt att träffa likasinnade, skapa nya vänskapsband, hitta partners att spela med under höst- och vintermånaderna.

Totalt spelades nästan 50 matcher (49 för att vara exakt) under sommarens månader. Även om vi inte riktigt nådde fjolårets rekord på 62 matcher, betraktar vi ändå Sommarstegen som en framgång, något vi faktiskt alltid gör – varför ändra på en vinnande tradition?

Det är också värt att uppmärksamma en av våra lojala spelare, Mats Andersson. Trots att han hamnar i mitten av resultatlistan är han alltid redo med ett stort leende på läpparna. Han uttrycker stolt: “Jag är glad över att ha spelat flest matcher av alla i år.”

Ni kan hitta resultatlistan för KTK Sommarstegen 2023 genom att klicka på följande länk: sommarsgtegen 2023.