Damdubbel Tour 2021

Välkommen att spela en spännande dam dubbel turnering. Du tävlar individuellt och lottas ihop med en partner inför varje match

Grattis till Malin Odehammar som slutade som etta och även grattis till Linda som stannade i division 1 under hela säsongen 2021.
Bra jobbat alla som ville vara med i DDT 2021

Upplägg och regler

Dubbeln spelas alltid tillsammans med en partner men man tävlar ändå individuellt.

Fyra deltagare är placerad i varje division. Placeringen lottas efter anmälningstiden gått ut 13 juni. Det går fortfarande att anmäla sig.

Deltagarna spelar ett set per partner i sin division således tre set.

Om deltagarna hamnar på samma resultat (vunna matcher + gamedifferens) behöver ett avgörande ske. Detta kan förslagsvis ske genom att spelarna med samma poäng lottar medspelare och spelar ett matchtiebreak (till 10 poäng) alt ett matchtiebreak med båda medspelarna, beroende på hur mycket tid man har kvar. Har man dåligt med tid då spelar man en boll för att avgöra.

Inför nästa omgång flyttas spelare med flest antal vinster upp en division och spelaren med minst antal vinster flyttas ned en division.

En ny omgång spelas varje vecka under en femveckorsperiod.

Resultat måste rapporteras av vinnaren i poolen senast söndag kväll till asa.broden65@gmail.com

På måndag skickas de nya divisionerna ut och resultat finns på hemsidan

Fredagar 16.00-18.00 är en bestämd dag som vi spelar, kan man inte så frågar man samtliga deltagare i sin division om man kan ändra speldag, går inte det för övriga så blir speldagen fredag och man får ordna en ersättare. Finns svårigheter att själv ordna ersättare så finns Åsa som en resurs att ordna ersättare.

Banan är bokad fredagar för er division meddela Åsa om ni ändrar speldag. Banhyran betalas av varje deltagare och bollar tar ni med er.

Om man inte har någon möjlighet att delta någon omgång är man skyldig att hitta en ersättare som spelar åt en. Denna ersättare får inte plockas in från en högre division.
Vid regn ställs spel in, fredagar som är inställda är 25 juni(midsommarafton)

Telefonlista till deltagarna finns här.

Frågor

Det går alltid bra att skicka era frågor till asa.broden65@gmail.com 0708547054