Damdubbel Tour 2022

OBS det blir 2st omgångar av DDT,
en med startdatum söndagar 29 maj och nästa onsdagar 3 augustiVälkommen att spela en spännande damdubbel-turnering. Du tävlar individuellt och lottas ihop med en partner inför varje match

Start omgång två, onsdagar 3 augusti 17.00 – 19.00, det blir fem veckors spel på onsdagar i augusti, samma tid varje onsdag. Just nu finns det 4 divisioner, se spelschema.

Upplägg och regler

Dubbeln spelas alltid tillsammans med en partner men man tävlar ändå individuellt.

Fyra deltagare är placerad i varje division. Placeringen lottas efter anmälningstiden gått ut 27 maj. Det går fortfarande att anmäla sig efter den 29 maj.

Deltagarna spelar ett set per partner i sin division således tre set.

Om deltagarna hamnar på samma resultat (vunna matcher + gamedifferens) behöver ett avgörande ske. Detta kan förslagsvis ske genom att spelarna med samma poäng lottar medspelare och spelar ett matchtiebreak (till 10 poäng) alt ett matchtiebreak med båda medspelarna, beroende på hur mycket tid man har kvar. Har man dåligt med tid då spelar man en boll för att avgöra.

Inför nästa omgång flyttas spelare med flest antal vinster upp en division och spelaren med minst antal vinster flyttas ned en division.

En ny omgång spelas varje vecka under en femveckorsperiod.

Resultat måste rapporteras av vinnaren i poolen senast söndag kväll till asa.broden65@gmail.com

På måndag skickas de nya divisionerna ut och resultat finns på hemsidan

De söndagar som står ovan, är en bestämd dag och tid som vi spelar, kan man inte så frågar man samtliga deltagare i sin division om man kan ändra speldag, går inte det för övriga så blir speldagen söndag och man får ordna en ersättare. Finns svårigheter att själv ordna ersättare så finns Åsa som en resurs att ordna ersättare.

Banan är bokad de datum och tider som står ovan för er division, meddela Åsa om ni ändrar speldag. Banhyran betalas av varje deltagare och bollar tar ni med er.

Om man inte har någon möjlighet att delta någon omgång är man skyldig att hitta en ersättare som spelar åt en. Denna ersättare får inte plockas in från en högre division.
Vid regn ställs spel in om inte man kan spela inne

Telefonlista till deltagarna finns här.

Frågor

Det går alltid bra att skicka era frågor till asa.broden65@gmail.com 0708547054