Admin

Gubben Rosenbom - en lagtävling 2016-09-19

Anmäl dig och dina kompisar till "Gubben Rosenbom" - en lagtävling i tennis

Tycker du och dina kompisar att det är kul att lira tennis mot varandra? Vad hade ni sagt om att stå på samma sida nätet och möta andra tennisintresserade i en lagmatch? Nu har ni möjligheten att träffa nya tennisvänner och mäta era kunskaper mot deras.

I höst startar Karlskrona Tennisklubb upp Gubben Rosenbom - en serie där alla är välkomna att delta oavsett medlemskap. Man spelar i lag om minst 3 personer, varje lagmatch innehåller två singlar och en dubbel (varje match är ett set). Serien tar emot max 12 lag till att börja med, som delas in i två grupper (div 1 och div 2). Alla lag möter varandra inom sin grupp på bestämda speldagar. Man får vara hur många man vill i sitt lag, enda regeln är att man inte får lämna walk over (dvs alla lagmatcher måste spelas). Skulle det krisa sig kan man lägga till spelare till sitt lag under seriens gång, men då till en avgift av 100kr/spelare (det lönar sig alltså att vara någon extra i laguppställningen redan från början).

Matcherna spelas på lördagar mellan kl. 8-11 och speldagarna är 22/10, 29/10, 5/11, 19/11 och 3/12. Alla sorters lag är välkomna - veteraner, juniorer, motionärer, dam, herr och mixed av alla möjliga kombinationer. En ny laguppställning kan tas ut inför varje match och alla i laget måste inte spela. När serien är slut blir det prisutdelning till topplagen i båda grupperna, samtidigt som nedersta laget i div 1 flyttas ner i div 2 och topplaget i div 2 flyttas upp i 1:an. Därefter fortsätter serien till våren på nya datum. Givetvis kan man välja att dra sig ur mellan serierna om man inte önskar fortsätta, det är även möjligt att plocka in nya lagmedlemmar under vintern och komma med ett helt nytt lag till våren.

Är ni sugna på att vara med? Skicka i så fall in er anmälan omgående till kansli@karlskronatk.com. Sista anmälningsdag är fredagen den 14/10, eller när alla 12 platser är fulla. Skicka in lagnamn, lagledare och dess kontaktuppgifter, övriga lagmedlemmars namn samt en faktureringsadress till anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är 1 000 kr per lag (oavsett antal deltagare i laget) och kan faktureras till en privatperson eller till ett företag. Frågor? Kontakta Sophie Lindvall på mailen ovan eller på telefon 0768-867103.

Varmt välkomna!


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Cevian Capital

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt