Clique Junior Open

I år (2024) arrangerar vi Clique Junior Open den 22-24 november.

2023

17-19 november arrangerade vi Clique Junior Open som är en tävling för 14 år och yngre med poolspel i alla klasser. Deltagarantalet blev rekordstort och hela 235 matcher avverkades av de 178 deltagarna. För att klara av detta fick vi även spela i Ronneby, Karlshamn och Kalmar.


Tävlingen innebar många utvecklande matcher för våra ungdomar som kämpade väl och bjöd på fin tennis. Bäst gick det för Nellie Olovsson som vann sin pool och gick till semifinal i FS12B. I samma klass utkämpade Clara Carlberg en enorm kämpamatch som varade nästan fyra timmar. Detta kan mycket väl varit längsta matchen någonsin i vår tennishall, möjligen i konkurrens med Kai Unger och Markus ”Coanny” Johansson långkörare för 15 år sedan.

För att lyckas med ett arrangemang av den här storleken behövs en kraftsamling från många och jag vill här rikta ett stort tack personalen och alla volontärer, unga som gamla, som bidrog till att det blev en riktigt bra tävling. Tack också till New Wave/Clique för sponsring av priser, till Ahlberg bil som lånade ut bilar så vi kunde transportera spelare mellan hallarna, samt till tennisklubbarna i Ronneby, Karlshamn och Kalmar som fixade så vi kunde använda
deras banor.