2017-02-05
Det blev Spanien och Tjeckien som gick vidare ifrån JEM-kvalet i tennis för P14 ifrån ABB Arena Karlskrona. Spanien vann finalen och blir därmed seedade i slutspelet i Ryssland om tå veckor.

Därefter kom Kroatien som slog Serbien i matchen om tredjeplats. På femteplats kom Sverige som föll i första matchen mot Spanien med 0-3, men därefter slog Lettland och Norge med vardera 3-0 i matcher. Norge hamnade på sjätteplats, Lettland på sjunde – och Finland på åttondeplats.

Helgens kanske viktigaste seger tog dock Sverige, som levererade på lördagens officiella middag och knep förstaplatsen i den traditionsenliga tennisquizen som KTK:s chefstränare Daniel Brodén knåpar ihop inför varje JEM-kval, med tennisrelaterade frågor som rör vardera av de deltagande länderna. Trots en bom på tennisfrågan om Sverige så lyckades alltså Sveriges lag för första gången sedan starten i Karlskrona 2010 vinna quizen. Imponerande!

Karlskrona TK tackar alla som kom ut för att titta under helgen och som har hjälpt till på olika sätt under arrangemanget.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Printfabriken

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt