Aktuellt på Karlskrona TK 2017-04-04
Vi ser fram emot en spännande vår där det kommer att hända mycket på klubben och med anläggningen. Målet är att få fler och nöjdare medlemmar genom bättre service och ett större utbud av aktiviteter. Som ett första steg kommer rubriken Aktuellt på Karlskrona TK att återkomma på hemsidan varje vecka.
• Bokningssystemet fungerar ännu inte på det sätt som vi har blivit lovade. Vi jobbar intensivt med att få igång bokningen online så snart som möjligt.
• Klubbchefen Sophie ska snart föda barn och den 21 april kommer att vara hennes sista arbetsdag. Svante Carlsson kommer att vikariera för henne under tiden och han har redan börjat på klubben. Ni når honom via Svante.Carlsson@karlskronatk.com .
• Utesäsongen börjar officiellt den 1 maj i år. Vi kommer då att ha en invigningsdubbel med lite kringaktiviteter samtidigt som vi kommer att flytta ut reception och kök till klubbhuset. Arbetet med grusbanorna har gått mycket bra och vi kommer snart att meddela när det går att spela ute.
• Nya klubbkläder är beställda och vi kommer ha försäljningsstart på dessa under invigningen av utesäsongen 1 maj.
• Karlskrona Future som pågår 6-13 maj har uppgraderats till att ha en total prissumma på 25 000 USD (från 10 000). Det innebär att det bara är tre tävlingar i Sverige som är större. Vi väntar oss ett starkare startfält än någonsin. Vill du vara funktionär så kontakta Svante.
• Tennisens dag och Next Generation Cup kommer att hållas 13 maj med många aktiviteter (bland annat godisregn).
• Padel- och Hardcourtbanorna invigs 20 maj med uppvisningar och tävlingar. Det är klubbens största projekt någonsin. Vi hoppas på stort deltagande både på invigningen och framöver. Intresserade av att hjälpa till att utveckla Padelverksamheten? Kontakta Svante.
• Rosenholmslägret och sommarkurser. Glöm inte att anmäla er och era vänner. Se mer information nedan.
• Tävlingsnotiser finns numer som en underrubrik till vänster. Det finns nya notiser att läsa.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Asfaltbolaget

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt