Stegen 2017 2017-05-28
Nu är det dags att anmäla sig till Stegen 2017. Alla är välkomna att anmäla sig, ung som gammal, tjej som kille! Nytt för i år på medlemmars önskemål arrangeras även en damstege, damstegen fungerar på samma sätt som ordinarie stege.

Anmälan görs till stegen@karlskronatk.com ange ditt namn och kontaktuppgifter och i vilken stege ni önskar deltaga. Sista anmälan är 9/6, därefter kommer ”start-stegen” att publiceras så fort den är lottad och det är bara till att sätta igång och utmana varandra. Det är alltid öppet för efteranmälan. Du blir då inplacerad sist på Stegen och därefter är det fritt fram att börja utmana!

Stegen och resultat kommer i första hand presenteras på Facebook, så är ni inte medlemmar i vår facebookgrupp så går det bra att skicka en ansökan om att bli medlem i facebookgruppen Karlskrona Tennisklubb.

En kickoff för stegen kommer arrangeras Söndagen 18/6 där vi försöker träffas så många som möjligt som är med i stegen och spela så många matcher vi hinner. Dagen kommer avslutas med grillning för de som vill.


Boka banor

Bokningssystem


Kontakt
Öppetider, priser, adress, m.m. finns här.

Sponsor
Skanska

Prova På
Prova På Tennis

Tennismagasinet
Tennismagasinet

Karlskrona Tennisklubb - NKT Arena Karlskrona - Arenavägen 19 - 371 55 Karlskrona - Tel. 0455-12802 - kansli@karlskronatk.com - Org. nr. 835000-1460
Aktuellt
  Tävlingsnotiser
Arkiv
Evenemang
Tennisskolan
Klubbinfo
Styrelsen
Veteraner
Fördel
Sponsorer

ITF Seniors

KTK på Facebook

Cardio Tennis

Lördagstennis

Aktuellt